Safari

Halloj!!
Idag har vi haft en heldag med djur.. Vi gick upp och hade frukost och hade egentligen inga paner pa att gora sa mycket idag. Men E2 var framme och fragade lite och det slot med att vi akte vag med en taxi. Forst var vi pa elefantridning. Riktigt stora djur det dar! Var helt otroligt att sitta pa en! Elefanten gick i typ en timme och jag kan ju erkanna att jag var lite uttrakad efter ett tag.. Han gick ju inte sa snabbt.. Efter det akte vi till en monkey farm. Den var inte alls stor och aporna hade ett litet stalle. Jag tyckte bara att det var hemskt att vara dar. Vi hade iallafall betalat for en show ocksa sa vi stannade och sag den med. Men vi var bara fyra dar som sag den :P Kandes lite pinsam den med. Typ hemma show :P Men dom var duktiga :) Nasta stopp var hos tigrarna i tiger kingdom. Dar fick man valja vilka tigrar man vill ga in till, stora, mellan , sma eller dom minsta. Vi valde dom sma och da fick man ga in till dom i buren och klappa. Ashaftigt!! Dom blir ju grymt stora med. Dom allra minsta va hur gulliga som helst! Vi sag en som var en manad med och han va sa himla sot! Sag ut som en liten katt. Tigrarna var latt det basta pa lange nu!

Nu ska vi strax ga och ata lite.. Imorgon blir det bara lite chill innan vi aker ner mot Phi Phi. Blir en nattbuss till Bangkok och sen far man 12 timmar dar innan det blir en nattbuss till och bat over till Phi Phi. Ska bli skont att fa slanga sig pa stranden och bara ha det bra :)

Kramisar!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Petra

Ahh, tigerungar...hoppas det löser sig med kameran och minneskortet...Iaf låter toppen med elefanter o tigrar! Take care!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback