Luang Prabang

Halla halla!
Igar va som sagt sista dagen i Vang Vieng. Lite trakigt men det va skont att komma vidare med. Vi korde iallafall jarnet med fuldans och allt! Alla dar trodde sakert vi var helt knappa i huvudet men vi hade asskoj!!

Lite jobbigt att ga upp tidigt idag for att aka med bussen. Nu har man ju vant sig med att man inte behover ga upp forran typ 11 for det hander anda ingenting innan. Bussresan hit till Luang Prabang var seg! Den tog nastan 8 timmar och den snirklade sig langsamt fram genom bergen. Gud sa mycket berg det va! Och ibland kom det nagon liten by. Undrar varfor dom har bestamt sig for att sla lager dar mitt i ingenting :P

Tillslut kom vi fram hit iallafall och har nu hittat boende och bokat trip till vattenfallen imorgon. Vi traffade en svenska pa bussen som hakar pa oss ikvall och imorgon. Snart ska vi ivag till nattmarknaden och se vad vi kan hitta. Imorgon har vi som sagt vattenfallen vi ska se och sen senare pa kvallen tar vi en nattbuss till gransen till Thailand. Nasta stopp ar nu Chang Mai och det ser vi bada fram emot supermycket! Blir skoj de!

Ha det sa bra! kram!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback