Superhelg!

Hej!
Nu är det fredag och igår morse åkte mamma och pappa iväg på motorcykelresa på fastlandet. Då blev man ensam lämnad hemma. Gör inte så mycket för vi ska göra en massa skoj i helgen :) Igår va vi på bio och såg den nya sex and the city filmen. Den va kul och bra faktiskt, ganska lång men det gick bra ändå. Hörde att Sverige inte gick till final i eurovision. Jaja thats life. Undrar vad dom ska göra av alla ljusstavar dom köpt in bara :P

Snart ska jag iväg till svaide och hänga ut kontroller. Hoppas på att få med mig Hanna. Är inge roligt o göra det själv och särskilt inte när jag är förkyld och måste gå! Sen kommer Spoonie hem till mig för ikväll ska vi ha twilightmaraton. Eller det är ju bara två filmer som kommit ut men iallafall. Har väntat hur länge som helst på att se dom där jäkla filmerna så nu äntligen!

Imorgon kommer Emmapemma från Sthlm. Träffade henne i Byron bay och gud va kul vi hade där :D Så nu kommer hon på snabbesök till gotland och det kommer bli toppen! Längtar!
Kramar!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar o sol!

Hej! Har haft så himla mycket att göra nu förra veckan så det har inte blivit av att skriva här.. Men nu kommer lite update. Lägret uppe i ö-vik va skojigt. Riktigt jobbigt bara men det hör väl till :P Benen värkte och det gick trögare och trögare att komma upp på morgonen. Men det gav nog ganksa bra ;) Sista passet när jag skulle skugga Albert sprang han typ en meter från en liten älgkalv! Jag trodde att det va ett dött djur men sen ser jag att han kollar upp på mig och jag börjar ju skrika.. Såklart :P Så han drar ivg åt ett håll och en annan liten kalv drar åt ett annat håll.. Livrädd för att mamman ska komma sprang vi snabbt därifrån! Gud vilken tur...

Nu i veckan som vart har det vart mycket orientering. Har hjälpt Cilla med att skolorna ska ut och orientera. Kul när jag ändå inte har så mycket för mig just nu. Har ju vart så fint väder med så lite färg fick man på köpet :P Har jobbat lite på kometen med och lite träning blev de med.
   I fredags gjorde jag pannkakor med tjejerna Riktigt mysigt! Började få lite ont i halsen.. Inge bra. Sen dagen efter bar det av till svaidestugan (mitt andra hem nu) där ungdomstrollet gick. Jag fick skugga vilket inte va så bra för min hals så här i efterhand.. Efter tävlingen fortsatte vi och skulle ha läger i vok. På kvällen blev det 5 kamp och massa andra lekar. Kvällen avslöts med spökstig och vi hade superskoj :D Sov över i vok-stugan och vaknade på morgonen och hade så himla ont i halsen! Så nu har jag blivit förkyld!! Jäkla skit.. Hann iallafall in till stan på söndagen och såg när studneterna tog balen. Shit redan två år sen jag a där :S

Idag har jag inte gjort så mycket.. men det behöver man inte när man är sjuk :P Har vart duktig och dammsugit iallafall. Sen blev det lite glass i solen på terassen. Helt underbart med sol asså!

Ser fram emot helgen som tusan! På torsdag ska vi gå och se sex and the city 2 på bio. Sen ska jag och Spoonie och dom som känner för de sitta o dregla till twilightfilmerna och lördag måste vi ut på stan och härja lite. Va alldeles för länge sen :P Hoppas jag blir frisk snart bara!!

PoK

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Långhelg!

Hallå!
Idag är det onsdag och solen skiner ute :D man kanske ska ut och lägga sig i solen ett tag. Behöver ju lite sol så jag inte tappar den sista lilla färgen jag nu har kvar :P Annars blir det till att packa idag. Kl 16 någonting går båten och vi ska åka på usm-läger. Jag vet att jag är lite för gammal men åker som ledare ;P Läger är bra för då blir det massor med träning. Får skugga våra ungdomar och lite så. Så kommer inte komma hem förrän på söndag. Men det ska bli riktigt kul!

Igår hände inte så mycket heller.. Hände ut kontroller i Vok till kvällens träning och la mig på terassen och läste min bok i det fina vädret. Drog iväg och fikade med Mimmie :) Kul att se henne igen va grymt länge sen.. Sen va det ut till vokstugan igen för träning med ungdomarna. Kontrollerna sitter fortfarande kvar ute och jag lär väl vara den som åker på att plocka in dom i nästa vecka eller något.

Ha en superhelg allihopa :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka.

I onsdags bjöd Lovisa på marängswiss och vi hann att se på lite av bilderna iallafall. Gud va många vi har och då är ändå en massa borta.. Mysig kväll och det va kl att traffa alla igen :)

Torsdagen va ute i Svaide med Alleskolan. Va ute hos farmor och farfar en sväng innan jag skyndade mig in till kometen för lite jobb.

Nu i helgen va de först lillkorpen. Fick stå i skogen och heja och hjälpa dom som behövde de. Kallt va de och de va blött i marken så mina skor läckte in också. Skönt att komma hem efter det. Där väntade Hanna och vi spelade lite gh. Sen kom mamma och pappa hem igen och helt plötsligt blev det vindsrensning.. Kul att kolla igenom en delgamla grejer som ligger där på vinden. Ganska mycket åkte också så nu får det plats en massa mer :P På kvällen kom Jessica och Håkan in och vi spelade dart och lyssnade på spotify allihopa. Måste nog träna lite mer på de :P

Igår va det Vårträffen. Va bara två i D21 lite tråkigt men iallafall en att tävla mot och jag är ju inte så tränad så egentligen gjorde det väl inget. Sprang typ snett hela tiden och det gick riktigt tungt. Nej fortsätta med hårdträningen kanske?!

Idag ska jag iväg på OLGY träning. Dom ska ha intervaller idag. Kommer bli jobbigt men såå himla bra.

byebye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SNÖ??!

Hej!
Man kan ju inte tro att det är sant men det snöade idag! I maj!! Ush o fy. Och just idag var det orientering med sklorna i svaide. Alla blev blöa och förs som tusan. Inte så kul med andra ord. Skönt att komma hem och vira in sig i täcket och sätta på tofflorna :)
Ska ut dit imorgon också så jag hoppas på bättre väder.

Ikväll ska jag ut till Sarah och träffa henne, Tobbe, Lovisa och lille Spoonie. Vi ska visa lite bilder från vår resa och Lovisa har fyllt år så det kanske blir lite tårta :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hallå!

Hej! Jag vet att det va typ en vecka sen jag skrev sist.. Väldigt dålig på de här :P men det händer inte lika mycket längre.. Förra veckan fick jag hoppa in  jobba lite på kometen. Det gillar vi för nu behövs det samlas ihop pengar igen. Va med på oreinteringsgymnasiets träningar med. Nu måste jag ta tag i träningen igen. Det kommer va grymt jobbigt men finns inget val!

I helgen va det 10-mila. Jag sprang 2:a sträckan och den va 7,3 km. Inte en dröm när man inte tränat på väldigt länge.. Riktigt tungt gick de men kom runt iallfall. Nu kan det bara bli bättre ;) Senare på kvällen startade herrarna på natten. Så grymt häftigt att se alla lampor när dom drar ut i skogen. Och sen kan man folja dom på tv kontroller och radioförvarningar hela natten och till dagen och när dom går i mål.

Igår cyklade jag hela vägen ut till svaide och hjälpte till att hålla i orienteringsdag för norrbackaskolan. motvind ut så det va lite jobbigt :P Cyklade hem och bytte om och drog raka vägen till jobbet för att jobba lite grann.

Idag har det inte hänt mycket. Har vart ute och sprungit en sväng. Behövs ju som sagt! Ikväll är det orientering i VOK. Ska ut med mina kusiner Albin och Bella. Vsidingarna har lagt träningen till ikväll så vi får se vad vi får göra för roligt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()