En trist söndag..

Alltid lika skönt med helg :) Igår blev det spinningen på morgonen, riktigt skönt faktsikt. Sen va jag och mamma på stan. Jag hittade en supermysig tröja. På kvällen kom Hanna hem :) Alltid lika kul! Annars blev det en lugn kväll med godis och tv.
   Idag hade jag sovmorgon, såå skönt! Sen iväg till kometen o jobba. Kom nästan precis hem. Så imorgon är det måndag igen och allt är som vanligt igen, IM är tillbaka så det blir kanon :) Sarah har vart hemma nu i helgen med så imorgon ska vi nog dra ihop ett gäng och hitta på någe. De blir skoj :) Va länge sen man såg henne..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wihoo det är fredag :D

Gud va skönt med fredag! Då va veckans städ klart för den här gången. Ikväll ska jag träffa handbollstjejerna. Det ska bli riktigt mys. Vi ska laga lite mat och kanske idol? Vi får se :) Va så himla länge sen jag träffade dom alla. Inte för att vi är så många men iaf :P
   Cilla har äntligen startat spinningen igen så imorgon är det det som gäller. Va också evigheter sen man körde. Men det ska bli kul :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte min dag..

Hejhallå!
Idag är verkligen inte min dag. Slår mig på allt och har bara otur. Dagen började med att jag halkade i vår nystädade stentrappa på skolan och jag flyger ner fär och slår i huvudet. Haha och där ligger jag mitt i trappen liksom. Tur att det inte hade hunnit komma så mkt folk än!
   Just nu sitter jag och väntar på att Josefine ska komma och hämta up mig. Vi ska ner på stan och ta sånt där kort i automat till våra visumansökningar. Håller på och lagar mat med. Det blir ris med skinka. Gott de :) Nej nu får jag väl gå och titta på maten så att inte riset bränns med eller nåt :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis Bella!

Nu va det ett tag sen jag skrev. Har vart fullt upp med jobb och träningar så det har bara inte blivit av.. Men idag är det iaf redan onsdag. Går helt sjukt fort och det närmar sig 28 dec och min och Josefines resa :D
   Idag fyller min söta kusin Bella 6 år :) Jag va ute i Väskinde och grattade. Det va supermysigt och vi spelade lite buzz och fikade lite.
   Det va även varpamästerskap på OLGY(orienteringsgymnasiet). Alex va helt klart bäst, men han har nog tjuvtränat eller nåt :P Jag kom 2:a trots dålig början, sen Jonn och Frida.
   Imorgon är det torsdag och ännu en dag på jobbet. Undarar vad jsg ska träna imorgon...?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

20!!

Idag fyller jag 20! Idag har det iosf inte hänt så mkt. Vaknade sent efter en riktigt rolig kväll i går med tjejerna. Och sen varit seg och trött på jobbet. Så ist firade vi det igår. Började dagen med lite jobb på kometen sen hem och äta tårta med släkt o vänner :) Nu är det bara att börja ladda för nästa vecka. God natt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen fredag!

Till slut blev det ändå fredag :D Har jobbat hela dagen. Min städkompis har en veckas semester så jag ska jobba mer på skolan från nästa vecka. Slipper alltså att cykla genom hela stan för at städa trappor ;) Smygstartade lite idag och det gick väl helt okej men nu är jag helt slut.. Och jag som skulle städa hemma inför helgen.. Det får vi se om jag orkar :P Ikväll blir det lugnt. Får ladda lite inför imorgon då det blir lite jobb, lite spex, lite fika och lite skoj med tjejerna :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Nu är det nedräkning. Längtar till lördag och få träffa tjejerna! Idag slöt jag lite tidigare. Så skönt :) En gubbe på ett ställe jag jobbar har visat mig allt om hur man gör fosfatprover på jord, för att ta reda på om det kansek varit någon boplats längre bak i tiden. Så nu är jag nästan expert. Haha :P
   Det var meningen att jag och mamma skulle simma lite efter jobbet men ingen av oss orkade :P Ist har vi bakat kakor hela eftermiddagen. Hur gott som helst :) Ska snart åka på ungdomsledarträff med VOK. Vi får se om vi kommer fram till någe vettigt..  

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Onsdag

Onsdag och fullt upp som vanligt. Började dagen med jobb sen va det träning med OLGY men både Jonn och Frida va sjuka, så jag och Alex sprang microorientering på säveparkeringen. Vi måste ha sett himla dumma ut :P Skoj va det iaf. Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar innan jag drar iväg och jobbar lite till på kometen.. Pengar pengar :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

O så va det måndag..

Måndag igen och ännu en vecka framför sig.. Idag va jag lite duktig och simmade efter jobbet. Efter det har det inte hänt så mkt idag. Pratade med Jo  :) Snart kommer hon äntligen hem! Det va verkligen hur länge sen som helst jag träffade henne nu.. Men lördag då jäklar ;) Längtar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fars dag

Hallå!
Min kära syster Hanna har nu hjälpt mig fixa en blogg. Perfekt till när jag ska iväg och resa. Den blev superfin :)
   Idag är det då fars dag.. På morgonen va andra dagen av tävligen helg utan älg. Jag va himla seg i benen idag.. Men annars va det roligt.. Lite trist att det va sista orienteringstävlingen för i år. Dags för vinterträning ;)
   Till pappas ära har jag o Hanna bjudit på himla god mat. Det blev fläskfile med champinjon o kantarellsås med potatisklyftor i ugnen, och till efterrätt blev det gino med glass :) riktigt smaskigt!
   Imorgon är det jobb igen.. Ush är verkligen inte sugen på att jobba.. Men sen när vi väl är iväg kommer det förhoppningsvis kännas bättre :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()