Ojdå..

Oj förlåt att jag inte skrivit på jag vet inte hur länge.. Har bara inte blivit av.. Det som har hänt är väl att jag jobbat lite med Cillas orienteringsprojekt att få ut skolor i svaidestugan. Det har gått bra och jag som ändå inte har haft så mycket för mig. Annars börjar sommaren dra igång nu och gud vad jag har längtat! Är så himla kul att alla kommer tillbaka så det är som det alltid har varit. Det här kommer att vara det bästa sommaren so far och den har redan börjat hilma bra!
   Helgen som va hade vi lite grilning och såg mange på gute, men han va inge bra. Tur att vi hade kul ändå! Dagen efter hade jag, Jo och Spoonie bakisdag. Riktigt mysigt.. Sen va det bara att ladda om för Felicia fyllde ju 21 på söndagen och det skulle självklart firas!! Jag och Jo bakade en superfin och asgod tårta som blev mycket uppskattad (tar jag för givet iallafall).

Igår va vi på maxi och skulle handla till midsommar. Oj säger jag bara.. Man kanske inte ska gå och handla så många samtidigt :P Många viljor.. Men det blev nog bra tillslut. Ska bli riktigt skoj på fredag med midsommarstång och kransar, pool, god mat, massa lekar och såklart härligt folk :) Vi ska nog till och med tjuvstarta igång lite på torsdagen.. Har värsta flytet så jag har ledigt både midsommarafton och dagen efter.

Midsommardagen fyller min kusin år och jag har lagt ner hela min själ i hans present men jag kan ju inte berätta här vad han ska få så ni får vänta tills efter ;)

Efter midsommar nu drar allt jobb igång på allvar och det ska bli skönt att få jobba lite.. Men jag lär väl ångra mig att jag skrev så i slutet av sommaren.

Idag ska jag städa måste göra det idag för imorgon jobbar jag hela dagen och sen åker vi ju ut till Lye. Sen ska jag på yoga med Jessica. Ska bli superskoj, jag har aldrig vart på någe sånt förut och sen har jag inte sett Jess på ett halvår typ så ska bli kul :) Sen är det träning med orienteringen och efter det grillning och sen till romateatern för premiären där. Har aldrig varit på romateatern heller så det ska bli spännande. Mycket nytt idag och mycket över huvudtaget att göra idag! Nej nu får jag väl ta och gå ut i solen och njuta lite av det fina vädret medans det finns och innan jag måste börja stressa :)

Pussokram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()