Dagarna rullar på...

Juldagen blev kanon! Shit va skoj vi hade och det va riktigt mys att träffa nästan alla igen! Dagen efter va jag ganska seg asså :P Va tvugnen att jobba då med men det gick bra.. Så nu har det vart jobb i några dagar, imorgon äntligen ledigt! Igår kom jag på att nu ihelgen va den sista helg jag jobbar innan vi drar! Shit asså!

Igår blev det lite pulka och spelmys med Benita och gänget, alltid lika roligt :) Och idag blir det faktiskt pulka igen; fast med några andra.. Lättövertalad? Hmm ja :P Det blir nog skoj :D

Lite mindre roligt är att min hals börjar jävlas med mig.. Känner att jag börjar bli förkyld, vilket jag absolut INTE vill just nu när jag snart ska iväg på läger en hel vecka! Skärpning där alltså!
Nedräkning: 3 dagar till nytt år. Helt stört! Kan knappt fatta var det här året försvann! Spoonie för exakt ett år sen va vi just nu i Kina.. Förmodligen låg vi och skedade i vår våningsäng med alla våra filtar och täcken :P
Nedräkning 2: 5 Dagar till Harsaläger. Ska bli grymt skoj! Jag är taggad till tusen och hoppas nu bara att min hals är med mig :)
Nedräkning 3: 23 dagar tills jag och Emma sitter på ett plan härifrån! Can't wait :D

Pussokram från mig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Juldagen

Hallå! Nu är julafton över och det gick väldigt fort! Pappa jobbade till kl 18 igår så vi frörsökte fördriva tiden medans vi väntade på att han skulle komma hem.. Jag och Hanna va duktiga och va på spinning på morgonen, så sen kunde man trycka i sig julmat med gott samvete ;P Med lite tvspel, kalle anka och snöskottning va sen kl ganska fort 18. Massa med julmat och julklappsöppning blev fint de :) Fick en resväska, ett spel och en pyjamas :)

Idag väntar en lugn o skön dag. I alla fall till och börja med :P Lite pulkaåkning med Hanna och kusinerna, men sen ikväll hoppas jag det blir drag! Ska bli kul o träffa alla igen, har längtat som tusan :D

pussokram!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny design

Hej alla! Vet att det va grymt länge sen jag skrev.. Har liksom inte känt för de.. Men nu när det är mindre än en månad tills jag och Emma drar iväg på vår lilla resa, så för att lugna farfar och farmor och för er alla andra som vill följa våra upptåg har jag börjat blogga igen. Måste tacka hanna för att hon räddade den här fula bloggen så nu e den fin igen :)

Det är dagen innan julafton men det känns inte riktigt så. Har jobbat som tusan hela veckan och är nu äntligen hela två lediga dagar i rad :P Men det kommer nog. Imorgon ska jag och Hanna på spinning kl 9 så det e upp med tuppen de. Men sen kan man ju käka hur mycket julgodis som helst efter så det får va värt de ;)

Puss o hej och GOD JUL på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()