Moppetur

Halla!
Har pa Langkawi har vi det toppen. Stranden har e helt underbar och det ar varmt och soligt. Pa dagarna har vi inte gjort mer an att legat pa stranden och battre pa fargen och pa kvallen har vi hangt utanfor guesthouset med lite folk vi traffat.

Igar tog vi en liten moppeutflykt pa on. Dessvarre sa slot inte den har nage bra och allt vi fick se av on va sjukhuset... Emma och Noria var pa samma moppe och i en korsning borjade en bil vinka pa dom att dom skulle kora men det va nog inte helt fritt.. Dom kom ut i gruset pa sidan och sen slira den. Jag och Luv sag inte att nagot hade hant och nar dom inte kom korde vi tillbaka och fick se dom sitta dar pa sidan av vagen. Noria klarade sig md bara ett litet skrubsar pa ena knat medans Emma har det lite varre och har skrapat upp pa bade arm och ben pa en sida. Idag har hon bara jatteont stackarn.. Jag agerar slav och doktor :P

Imorgon ska vi aka vidare till Koh Lipe, en o i Thailand ca 1 timme bat fran Langkawi. Vi har hort att det ska va hur vackert som helst dar sa det blir spannande och se. E2 kommer inte kunna rora sig klokt pa nagra dagar nu sa vi behover lite lugn..

Pusss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Agge

Huvva ! Tur att det inte gick värre.

Jag har faktiskt förundrats att det inte har hänt någonting förän nu med tanke på all kaos-trafik du har kört i.

Så "NAJJ , de blir inge moppe för di" Haha



Jag kan raportera att skrubbsåren kommer att göra sig påminnda resterande tid av semestern och Emma, det är inte länge kvar nu... Vi längtar här hemma i minusgraderna ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback