Langkawi

Halla!
Nu har vi kommit till Langkawi i Malaysia! Eller vi kom igar. Resan hit var valdigt spannande. Vi akte till Krabi med baten kl 14 som sagt, val framme gick vi och kakade, tog en massage och gick sedan pa nightmarket dar dom hade massor med roliga saker att titta pa. Vi forsokte titta pa en film men alla var helt doda sa vi gick och la oss istallet. Dagen efter var det upp kl 6 for att ata frukost innan bussen skulle komma och hamta oss. Vi och Kanada hade bokat olika sa vi blev hamtade forst. Det var valdigt mycket bytande. Efter 5 min minibussen som hamtade upp oss fick vi byta till en samre. Langre fram fick vi byta igen, den har gangen till en bil. Men efter att bara ha kort en liten bit med den sa stannar dom och det kommer en minibuss som vi far aka tillbaka till stallet dar vi bytte till bilen.... Den har minibussen var annu varre an den andra. Sen bar det ialfall antligen av igen! Men jag och E2 blev avslappta pa ett annat stalle.. Dar vi skulle fa ta en tuktuk till batstallet som gar till Langkawi. Dar fick vi sitta med tva muslimska tjejer som at korv pa pase och stirrade som fan pa oss.. Vi kom fram iallafall sa nu ar vi glada! Lite roligt for Emma sa nar vi satte oss i bilen att dom har vet ju vad dom haller pa med, dom gor det varje dag. Man ska nog inte saga nage forran man kommit fram :P

Sa igar gjorde vi inte sa mycket det var en halfmoon fest pa en o precis utanfor har, sa vi tog en bat ut dit. Men det var nastan inga folk dar alls. Vi hade kul tillsammans anda sa det blev en lyckad kvall :)

Idag blev det sovmorgon och sen beachen. Har legat i skuggan hela dagen och klarat mig fran att brannas. Har borjat flassa som fan pa ryggen sa ser just nu valdigt rolig ut. Imorgon blir det nog beachen med, vi har skaffat en volleyboll och sag att dom hade nat nere pa stranden sa imorgon blir det match :)

Kramis!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: monica

Kramiz på dig med


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback